VREME JE ZA SRBINA NA OL-STARU: Evo kako da glasate za naše asove!

Autor:

Sport

26.12.2018

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA liga je objavila da je izbor igrača za ol-star meč u Šarlotu zvanično otvoren. Više neće biti moguće glasati preko Tvitera, Fejsbuka i Instagrama kao u prošle dve godine. Četiri su načina na koji možete da učestvujete i pomognete da naših pet asova odu u Šarlot.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Tokom internet ankete koja će trajati do 21. januara, možete svakog dana da glasate ali pod nekim uslovima:

1) Glasa se, dnevno, najviše za deset igrača, po pet iz Istočne i Zapadne konferencije. Možete i samo za jednog, ali ne može za više od deset tokom 24 sata.

2) Sutradan možete da ponovite proceduru, bilo da glasate za iste košarkaše ili neke druge.

3) Glasovi od 3, 4, 10, 11. i 21. januara, u takozvanim "bonus danima" - važe dvostruko.

Navijačima će biti na raspolaganju više načina da glasaju - tražeći putem Gugla, preko Gugl asistenta, zvanične NBA aplikacije ili na sajtu lige (nba.com/vote).

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ove godine će Srbija moći da glasa za 5 predstavnika: Nikolu Jokića, Bogdana Bogdanovića, Nemanju Bjelicu, Bobana Marjanovića i Miloša Teodosića, a među njima se izdvaja mladi centar iz Denvera koji ima najveće šanse da se "plasira" na Ol-sar u Šarlotu.

Srbin do sada nije bio na Ol-staru, ali Denver Nagetsi nisu pravili rezultate kakve sada prave u zapadnoj konferenciji, gde su Božić dočekali na prvom mestu sa skorom 21-10 i to bez startera Pola Milsapa, Gerija Herisa i Vila Bartona. 

Jokić je u Denveru ove sezone povećao broj asistencija na 7,3 po utakmici uz jednu i po ukradenu loptu, dok su mu broj poena i skokova (18,2 i 10) slični kao i prošle sezone. 

Međutim, u decembru na devet utakmica ima 22,5 poena, 11,1 skok i 7,4 asistencije u proseku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading