Lazić i Beron u ulozi Deda Mraza!

Autor:

Sport

26.12.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde Branko Lazić i Bili Beron posetili su u pratnji menadžmenta kluba Paviljon II Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju. Tom prilikom kapiten Lazić i Beron su podelili mališanima novogodišnje paketiće. Posebno raspoložen bio je Beron, koji je deci izmamio osmehe pokazujući im trikove sa loptom.

 

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Bili Beron obradovao mališane


’’Zvezdina humana nedelja’’ se nastavila. Prvotimci Crvene zvezde mts Branko Lazić i Bili Beron su u pratnji menadžmenta kluba posetili Paviljon II Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju. Naime, u Paviljonu II nalazi se dnevna bolnica gde su smešteni pacijenti različitih starosnih doba i kojima je podrška i pažnja preko potrebna. 

S toga, nakon napornog perioda i veoma zgusnutog rasporeda utakmica, kapiten Branko Lazić je poveo saigrača Bilija Berona u želji da zajedno sa menadžmentom kluba ulepša dan velikim borcima. U Paviljonu II smeštena je sportska sala gde su se okupili pacijenti i gde je organizovan pravi sportski dan. Akcenat je naravno bio na najmlađim pacijentima koji su imali priliku da iz prvih redova uživaju u košarkaškom umeću Bilija Berona i kapitena Lazića. 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading