VUJOŠEVIĆ PRESAVIO TABAK: Tuži Partizan zbog dugovanja

Autor: kurir.rs

Sport

11.08.2017

14:46 >> 15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Krvavo sam zaradio te pare i naplatiću ih", poručio najtrofejniji stručnjak u istoriji crno-belih

RepublikaFoto: youtube.com/limoges
Vujošević: Pare sam krvavo zaradio

Duško Vujošević tužio je Partizan! Nekadašnji trener crno-belih i najtrofejniji stručnjak u istoriji tog kluba, kazao je da je pet godina odlagao ovaj potez i da više nije imao kud, pa se obratio BAT-u, arbitražnom sudu FIBA.

- Kada su ovi ljudi u Partizanu u pitanju, moje strpljenje nije beskrajno. Ono je samo beskrajno iscrpljeno. Sramota je Partizana, što novac krvavo zarađen, treba da naplaćujem ovako - rekao je Vujošević na početku izjave za Kurir, a potom dodao:

- Radi se o novcu koje je trebalo da dobijem za prethodne tri godine, od trenutka kada sam napustio Partizan. Dug je umanjen za sve kazne i telefonske račune, što iznosi oko 100.000 evra. Napravljen je reprogram duga prema meni, dogovirili smo se da mi se novac isplati u pet rata, svake godine po jedna. Isplaćena je samo prva, a sada je već trebalo da stigne treća. Međutim, iz kluba dve godine ni traga ni glasa. Niko da se javi, što, naravno, ne bi promenilo moju odluku. Te pare sam krvavo zaradio, očekujem, i sigurno ću ih naplatiti. Smatram da svaki čovek koji nije dobio novac od pre pet godina, ukoliko ima pravnu osnovu, treba da ga potražuje - poručio je Dule Vujošević.

Kurir piše da iz Partizana za sada nisu bili raspoloženi da daju bilo kakvu izjavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading