SRPSKOM CENTRU PUKAO FILM: Jokić urlao na sudije, pa popio isključenje!

Autor:

Sport

23.12.2018

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Denver Nagetse u jednom od ovosezonskih derbija zapadne konferencije NBA lige sa 132:111, a duel u Stejpls centru obeležio je Nikola Jokić (23). Centar rodom iz Sombora ovoga puta ne puni novinske stupce zbog briljantne partije, mada je domaćinima spakovao 19 poena i šest skokova, već zbog isključenja koje je zaradio sredinom treće četvrtine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Naime, Srbin je odlukom sudija poslat u svlačionicu posle krajnje sumnjivog faula nad centrom Klipersa Marćinom Gortatom (34). Poljak se u jednoj situaciji pod košem Nagetsa našao između Jokića i Mejsona Plamlija (28), nije imao gde i posle blagog kontakta sa Nikolom pao je kao pokošen na parket. Sudije su svirale faul, što je bio četvrti Jokićev na meču u Los Anđelesu. Popularni Džoker je pobesneo i žestoko negodovao kod arbitara zbog njihove odluke, za koju je smatrao da je suviše stroga, a posle čega su oni odlučili da ga isključe sa utakmice. Bez Jokića na parketu Denver je ubedljivo poražen, a ironija je da je srpski as ostao najefikasniji igrač Nagetsa na ovom meču.

Trener ekipe iz Kolorada Majk Meloun poručio je da samo Nikola zna zašto mu je pao mrak na oči.

- Šta je to iznerviralo Jokića morate njega da pitate. Imamo mnogo toga da naučimo. Ne možete samo da se pojavite na utakmici i da očekujete da ćete pobediti - kazao je Meloun.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading