"SINE, DA TI TATA NEŠTO KAŽE": Lebronova lekcija nasledniku oduševila je svet!

Autor:

Sport

23.12.2018

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena je svemoguć na parketu, a kako se sada ispostavlja, podjednako dobro se snalazi i kraj terena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms

Lebron je na društvenim mrežama objavio snimak kako posle utakmice odvodi svog najmlađeg sina, 11-godišnjeg Brisa na klupu i drži mu predavanje. Košarkaš Lejkersa je u opisu videa napisao: "Nakon što su se moj momak Bris i njegov tim vratili sa pobede u utakmici bez previše posla, imao sam nekoliko reči za njega".

Lebron je sinu ukazao na tri ključne akcije koje je učinio tokom utakmice i time pomogao svom timu da pobedi.

- Previše si samokritičan. Imao si tri sjajna poteza na utakmici. Ako pogodiš ili promašiš šut, ne brini o tome, dete. Odigrao si fantastičnu utakmicu. Ponosan sam na tebe - rekao je Lebron.

 

 

Možda izgleda kao beznačajno, ali naglašavanje pozitivnih stvari i pružanje iskrene analize na ljubazan način je dokaz da je Lebron sjajan roditelj i pedagog. Džejms je primer većini roditelja koji su previše kritični prema svojoj deci i svojim negativnostima ruše njihovo samopouzdanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading