EVROLIGA: CSKA se oporavio od Fenera, Žoc očitao lekciju Džikiću!

Autor:

Sport

20.12.2018

20:50 >> 20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Efes je platio ceh u Moskvi. Posle poraza od Fenerbahčea pre dva dana, CSKA je pregazio drugog istanbulskog predstavnika sa 102:84 u utakmici 14. kola Evrolige. To je Armejcima 11. pobeda u elitnom takmičenju, dok je Efes upisao peti poraz.

RepublikaFoto: Starsport
Dimitris Itudis

 prvom poluvremenu su se gosti još i dobro držali, uspevali su da pariraju pomalo uspavanim Moskovljanima. Ali, kao da je Dimitris Itudis dobro  izribao igrače na poluvremenu u svlačionici, pa su se oni razmrdali i krenuli da melju.

Na kraju se ispostavilo da su Armejci došli do ubedljive pobede koja je mogla da bude još veća.

Vil Klajburn je sa 24 poena predvodio CSKA, tri manje dao je Nando de Kolo, dok je Otelo Hanter upisao 13 poena. Rodrig Bobua je takođe ubacio 24 poena za Efes, a Vasilije Micić je imao sedam poena i pet asistencija.

U Podgorici nije bilo iznenađenja pa je ekipa Fenerbahčea slavila sa 89:65 i tako sa ubedljivom pobedum odlazi iz prestonice Crne Gore. Očigledno će Aleksandar Džikić jedva dočekati najavljena pojačanja.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading