Lebron veliki i u porazu! Klivlend zaustavio Indijanu!

Autor:

Sport

19.12.2018

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored utakmice u Denveru, koju je obeležio Nikola Jokić, protekle noći su odigrana još tri meča u NBA ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms

Bruklin je pobedio Lejkerse i došao do šestog uzastopnog trijumfa. Netse su predvodili Rasel sa 22 poena i 13 asistencija i Džo Heris sa 19 poena, dok je u Lejkersima najefikasniji bio Lebron Džejms sa 36 poena, 13 skokova i osam asistencija.

I dok serija Bruklina i dalje traje, Indijanin niz pobeda je okončan. Klivlend je u neizvesnoj završnici slavio protiv Pejsersa i prekinuo im seriju od sedam uzastopnih trijumfa. Junak pobede Kavalirsa bio je Leri Nens, koji je postigao ključni koš, a meč je završio sa 15 poena, 16 skokova i šest asistencija. Rodni Hud je postigao 17 poena, a Džedi Osman 14 poena i sedam skokova. Kod Pejsersa su najefikasniji bili Domantas Sabonis sa 17 poena i osam skokov i Bojan Bogdanović sa 14 poena.

Atlanta je bila bolja od Vašingtona uz 20 poena i 13 skokova  Džona Kolinsa. Tre Jang je dodao 19 poena, a Džeremi Lin 16 poena, od kojih 12 u poslednjoj četvrtini. Bredli Bil je bio najefikasniji u Vašingtonu sa 29 poena i 10 skokova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading