Jokić je gladan!

Autor:

Sport

19.12.2018

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver Nagetsi su savladali Dalas Maverikse kod kuće rezultatom 126:118, uz još jednu sjajnu partiju srpskog centra Nikole Jokića. Posle meča mladi Somborac je dobio pohvale od trenera Majka Melouna, koji je za svog igrača rekao da je kandidat za MVP priznanje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Jokić je Maveriksima ubacio 32 poena, uz 16 skokova, četiri asistencije, tri ukradene lopte i blokadu. Sve to imalo je velikog udela u 21. pobedi Nagetsa u sezoni.

Prvo mesto na tabeli Zapadne konferencije sigurno raduje i trenera Denvera Majka Melouna, kao i sve bolje igre Nikole Jokića kako sezona odmiče.

- Mnogo je zabavno u svlačionici sada. Pobeđivati je sjajno. Nadamo se da to možemo da nastavimo. Nikola pokazuje svima u NBA ligi da je kandidat za najkorisnijeg igrača. I to ne samo sa gledišta statistike, on to radi svake večeri na mnogo različitih načina Zato je on poseban igrač- rekao je Meloun posle pobede nad Tekasašanima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Jokić je na drugoj strani u izjavi za medije ostao poslovično opušten i smiren, pa nije želeo previše o MVP kandidaturi.

- Ako se to desi, onda je tako. To je individualna stvar- rekao je Jokić.

- Nismo igrali dobru odbranu veći deo meča, ali smo ih u četvrtoj četvrtini zaustavili defanzivno. Oni su tada šutirali slabije i tako smo ih pobedili. Za sada je dobro. Ali moramo da ostanemo gladni. Možemo da budemo bolji, ima još mesta za napredak. Šutirao sam mnogo večeras, 13/25 mislim, moram da budem agresivniji, ne znam kako, ali moram- rekao je Jokić.

Naredni meč Denver Nagetsi igraju u noći između petka i subote na parketu LA Klipersa. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading