Turci hakovali Zvezdine naloge!

Autor: Republika

Sport

17.12.2018

15:55

Zvanični Instagram i Tviter nalozi KK Crvena zvezda "hakovani" su danas u prepodnevnim časovima, saopšteno je na sajtu kluba.

pixabay.com
Hakeri

- I pored činjenice da su zvanični nalozi kluba na ovim platformama već godinama dobro zaštićeni i dodatno verifikovani od strane Tvitera i Evrolige, očigledno dobro i unapred organizovanom akcijom, nalozi su "hakovani", a dosadašnjom istragom utvrđeno je da su broj mobilnog telefona i mejl adresa koji su korišćeni za "hakovanje" sa teritorije Turske - navodi se u saopštenju Zvezde.

Kako se ističe, KK Crvena zvezda aktivno radi na rešavanju ovog problema, o kome su već informisani čelnici Evrolige, kompanija Fejsbuk, kao vlasnik Instagrama, i Tviter, kao i predstavnici srpske policije zaduženi za visokotehnološki kriminal.


- Crvena zvezda zbog neophodnih mera koje se preduzimaju obaveštava javnost da do daljeg ne može da utiče na sadržaj zvaničnog Instagram i Tviter naloga i eventualne zloupotrebe do kojih eventualno može doći - zajključuje se u saopštenju.
Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde u sredu gostuju Galatasaraju u Evrokupu, a poznato je da između navijača dva kluba postoji tenzijna nakon ubistva navijača crveno-belih Marka Ivkovića u Istanbulu.

 

 

Komentari (0)

Loading