Lebron se poklonio Džordanu: Kao da sam sreo Boga

Autor:

Sport

16.12.2018

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi ih porede i pokušavaju da saznaju ko je bolji, ali... Lebron Džejms nema nameru da se poredi sa Majkl Džordanom. "Kralj" mu se čak poklonio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Lebron je pred meč Lejkersa i Šarlota otkrio kako je izgledao njegov prvi susret sa Džordanom. Bilo je to u junu 2001. godine.

- Rekao sam već, kao da sam sreo Boga po prvi put. Tako sam se osetio kao šesnaestogodišnjak kad sam sreo Majkla - rekao je Džejms.

Džordan je tada imao 38 godina, Lebron je bio srednjoškolac, odakle će 2003. godine direktno biti draftovan sa prvog mesta. I sve vreme će do odlaska u Majami nositi broj 23 na leđima.

- Svaki put kad me spomenu među velikanima koji su igrali košarku i onima koji su postavili temelje i utabali joj put, dozvolili mi da budem u ovoj poziciji, uvek je lepo i pohvalno i bitno i za moj grad (Ekron, Ohajo) - kaže Džejms i priznaje da je u Ekronu svega malo, inspiracija, sredstava... - zaključio je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading