Partizan slavio u gradskom derbiju! FMP dobro namučio crno-bele!

Autor:

Sport

15.12.2018

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana pobedili su FMP u okviru 11. kola ABA lige rezultatom 83:77 i tako upisalu treći uzastopni trijumf.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Partizan - FMP!

Izabranici Andree Trinkijerija su loše ušli u meč, dok su gosti bili raspoloženiji u uvodnim minutima.

Serija "pantera"  je potpuno razoružala crno-bele na početku, najzapaženiji su bili Đorđević i Paunović. Međutim, uspeo je Partizan koliko toliko da se konsoliduje i smanji zaostatak u finišu prve četvrtine koja je završena 17:22.

Nisu mogli crno-beli da pronađu ritam na startu druge četvrtine, odigrali su bolju odbranu, ali je falilo ideja u napadu. Kaskali su crno-beli za FMP-om, a onda je Marinković pogodio, ispostaviće se ključnu trojku koju je povrdio Lendejl strašnim kucanjem. Do kraja prvog poluvremena "panteri" su promašili nekoliko šuteva, a Partizan preuzeo kontrolu na mečom i sa minimalnim vođstvom otišao na pauzu 44:43.

RepublikaFoto: Starsport

U dobrom ritmu se igralo u drugom poluvremenu, prvi je Partizan pronašao svoju igru, ali FMP je odgovarao. Konačno crno-beli pogađaju trojke preko Zagorca i Veličkovića, ali Rebec je bio izuzetno raspoložen i u finišu treće četvrtine vratio meč u egal 65:62.

U poslednjoj četvrtini Si i Gagić su izdominirali u reketu. Gagić je imao sjajnu rolu, nisu imali rešenje košarkaši FMP-a, on donosi dvocifrenu prednost Partizanu, međutim ponovo je došlo do opuštanja u redovima crno-belih. Zbog prigovora FMP dobija tehničku što ih je omelo da u finišu stignu do preokreta. Uspeva Partizan da slavi, ali sa dosta propusta i oscilacija.

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading