Pred košarkašima Crvene zvezde je IZAZOV GODINE!

Autor: Tanjug

Sport

14.12.2018

16:31

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić kaže da je neophodno da njegov tim pruži najbolju partiju kako bi prebrodio gostovanje Mega Bemaksu i zadržao maksimalan učinak u ABA ligi posle 11. kola.

Starsport
Košarkaši Crvene Zvezde

- Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je sve meČeve sa kandidatima za visok plasman u ABA ligi do sada odigrala odlično. Pobedili su Cedevitu u Zagrebu, izgbili dobijenu utakmicu protiv Buducnosti u Podgorici i protiv Partizana odigrali dobro. Mladi su, izuzetno perspektivni, agresivni, rastrčani, imaju veiki broj skokova, ukradenih lopti, asistencija. Jasno je da nas očekuje težak posao- rekao je Tomić.


Kako je naglasio Tomić, Zvezda će morati da odigra na maksimalnom nivou da bi pobedila talentovani tim Mege.

- Moramo da bude maksimalno koncentrisani kako bismo nastavili niz u ABA ligi- poručio je Tomić, uz napomenu da neće moći da računa na Marka Kešenja jer je bolestan.


Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić podsetio je da utakmice sa Megom u Sremskoj Mitrovici uvek donose neizvesnost.
Starsport

- Očekuje nas utakmica sa mladom i ambicioznom ekipom, koja igra agresivno, o čemu govori i podatak da imaju u proseku skoro 40 skokova po mecu i osam ukradenih lopti, ali i dobro i nesebično u napadu, sa 20 asistencija po utakmici. Želimo da nastavimo u dobrom ritmu i da na pravi način u završnici kalendarske godine odigramo utakmice- zaključio je Lazić.

Utakmica 11. kola ABA lige Mega - Crvena zvezda igra se u petak od 19 sati u Sremskoj Mitrovici.

 

 

Komentari (0)

Loading