Pred košarkašima Crvene zvezde je IZAZOV GODINE!

Autor: Tanjug

Sport

14.12.2018

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić kaže da je neophodno da njegov tim pruži najbolju partiju kako bi prebrodio gostovanje Mega Bemaksu i zadržao maksimalan učinak u ABA ligi posle 11. kola.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene Zvezde

- Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je sve meČeve sa kandidatima za visok plasman u ABA ligi do sada odigrala odlično. Pobedili su Cedevitu u Zagrebu, izgbili dobijenu utakmicu protiv Buducnosti u Podgorici i protiv Partizana odigrali dobro. Mladi su, izuzetno perspektivni, agresivni, rastrčani, imaju veiki broj skokova, ukradenih lopti, asistencija. Jasno je da nas očekuje težak posao- rekao je Tomić.

Kako je naglasio Tomić, Zvezda će morati da odigra na maksimalnom nivou da bi pobedila talentovani tim Mege.

- Moramo da bude maksimalno koncentrisani kako bismo nastavili niz u ABA ligi- poručio je Tomić, uz napomenu da neće moći da računa na Marka Kešenja jer je bolestan.


Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić podsetio je da utakmice sa Megom u Sremskoj Mitrovici uvek donose neizvesnost.
RepublikaFoto: Starsport

- Očekuje nas utakmica sa mladom i ambicioznom ekipom, koja igra agresivno, o čemu govori i podatak da imaju u proseku skoro 40 skokova po mecu i osam ukradenih lopti, ali i dobro i nesebično u napadu, sa 20 asistencija po utakmici. Želimo da nastavimo u dobrom ritmu i da na pravi način u završnici kalendarske godine odigramo utakmice- zaključio je Lazić.


Utakmica 11. kola ABA lige Mega - Crvena zvezda igra se u petak od 19 sati u Sremskoj Mitrovici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading