Heroj Gudurić stavio osmeh na lice Žocu, Pešić pognute glave izašao iz derbija!

Autor:

Sport

13.12.2018

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Fenerbahčea ostvarili su 11. trijumf u 12. kolu Evrolige, a junak pobede protiv Emporio Armanija bio je srpski košarkaš Marko Gudurić. Izabranici srpskog trenera Svetislava Pešića su ubedljivo poraženi od velikog rivala Real Madrida rezultatom 92:65.

RepublikaFoto: Starsport
Željko Obradović

Fener se mučio u prvom poluvremenu, ali je zahvaljujući dobroj odbrani uspevao da odgovori raspoloženim igračima Simonea Pjaniđanija, koji su prvu četvrtinu dobili sa 21:15.

Fener je u poslednjem minutu trećeg perioda prvi put imao dvocifrenu prednost (67:57), a kada je ekipa Željka Obradovića povela 77:65 malo ko je verovao da je moguć preokret.

Gudurić je meč završio sa 20 poena (5/6 za dva, 2/2 za tri, 4/4 slobodna bacanja), uz 2 skoka, 3 asistencije i 2 ukradene lopte za 25 minuta, Jan Veseli je dodao 17, Žofri Lovernj 15, a Nikola Kalinić 8 (1/5 za dva, 2/2 za tri), uz 5 skokova i 3 asistencije za 25 minuta.

RepublikaFoto: Starsport

U poraženoj ekipi ponovo nije bilo povređenog Nemanje Nedovića, a pored Džejmsa koji je upisao 31 poen (6/13 za tri) i 6 asistencija, dvocifreni su bili još Arturas Gudaitis i Mindaugas Kuzminskas sa po 13 poena. Vladimir Micov je za 35 minuta zabeležio 8 poena (1/2 za dva, 2/6 za tri), uz 2 skoka i 5 asistencija.

Barselona je upisala treći uzastopni poraz i to od velikog rivala Real Madrida koji je nadigrao u svim segmentima igre. Uzalud je srpski trener Svetislav Pešić pokušavao da razdrma svoje izabranike, nije išlo, dok su "kraljevi" predvođeni Rendolfom pokazali da su u sjajnoj formi.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading