PARTIZANOVA NADA ŽIVI: Crno-beli posle drame srušili Asvel

Autor:

Sport

11.12.2018

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije još gotovo, košarkaši Partizana još uvek imaju šanse da se plasiraju u narednu fazu Evrokup. Tim iz Humske je bio bolji od Asvela na gostujućem terenu - 78:75.

RepublikaFoto: sTARSPORT

Bila je ovo prava muška utakmica. Igrali se sa puno kontakta i faula. Partizan je ovoga puta imao odgovor na sve što su Francuzi radili. Od starta je vodio Trinkijerijev sastav. Vraća se Asvel, preuzimao prednost, ali je Partizan odgovarao.

Kad je bilo važno pogodio je Zagorac, Marinković je dao trojku, a usedilo je i nekoliko dobrih odbrana. U samoj završnici usledila je velika drama, crno-beli su imali prednost od sedam poena ali su suviše lako gubili lopte, pa je kraj bio više nego dramatičan. Domaći su stigli na samo poen minusa, ali se naš tim na kraju odbranio.

Mora da pobedi Turk Telekom u poslednjem kolu kako bi nastavio takmičenje. Najbolji u redovima crno-belih bili su Lendejl, Pejdž i Nikolić sa po 15 poena.

Trinkijeri je uradio veliki posao. Pre samo nekoliko meseci Asvel je razneo crno-bele u Humskoj. 

 

Tabela:

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading