NAUČNICI ŠOKIRANI: Stef Kari uveren da Amerikanci nisu bili na mesecu!

Autor:

Sport

11.12.2018

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo je Džejms Harden javno rekao da smatra da je Zemlja ravna, a pre neki dan mu se pridružio i Stef Kari koji sumnja da su Amerikanci sleteli na Mesec, te da je ono čuveno "Mali korak za čoveka, ali veliki za čovečanstvo" Nila Armstronga snimljeno u nekom holivudskom studiju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Da li se ova scena zaista desila?

 Dva velika pleja, sa dve velike, hrabre, ali verovatno pogrešne izjave.

NASA naravno pobija sve takve priče, ipak njima je posao da šalju ljude u svemir već više od 60 godina, pa su odlučili da pozovu lidera Golden Stejta u svoju lunarnu laboratoriju u  Hjustonu kada sledeći put njegov tim bude gostovao u Teksasu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stef Kari

- Voleli bismo da gospodin Kari poseti našu lunarnu laboratoriju u Džonson svemirskom centru u Hjustonu. Možda sledeći put kada bude igrao u našem gradu. Mi imamo mnogo uzoraka mesečeve površine, kao i celu kontrolu misija Apola. Moći će sam da se uveri koliko je urađeno na otme da čovek stigne do meseca - poručili su iz NASA.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading