CRNA SERIJA PREKINUTA U LAKTAŠIMA: Vanja pogurao "parni valjak" do pobede!

Autor:

Sport

08.12.2018

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana uspeli su da nakon četiri vezana poraza upišu pobedu na gostovanju Igokei u Laktašima sa 84:97 (24:30, 20:17, 21:28, 19:22).

RepublikaFoto: Starsport
Rade Zagorac i Andrea Trinkijeri

Ekipa Andree Trinkijerija konačno je proradila. Nakon dva vezana poraza u ABA, odnosno isto toliko u Evrokupu probudili su se crno-beli. Može se reći u pravo vreme, nakon reprezentativne pauze. Nije bilo lako u Laktašima, ali je već nakon uvodnih 10 minuta moglo da se pretpostavi ko će odneti pobedu.

Često su se crno-beli odlepljivali na dvocifrenu razliku, ali se Igokea vraćala uglavnom mini serijama. Ipak, treća deonica ispostavila se kao odlučujuća. Inspirisani Vanja Marinković imao je svoje veče i uz pomoć Radeta Zagorca i Džoka Lendejla doneo "parnom valjku" novi trijumf.

Najbolji kod gostiju bili su upravo pomenuti igrači, a Vanja je predvodio "kolo" sa 28 poena, dok je dvojac Zagorac-Lendejl dao po 15, odnosno 17 poena. Na drugoj strani najviše su se istakli Filip Adamović sa 19, odnosno Latavijus Bernard Vilijams sa 18 i Tomislav Zubčić sa 14 postignutih poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading