Trinkijeri pred Igokeu: Potrebna energija u svakom trenutku

Autor: Tanjug

Sport

07.12.2018

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri kaže da je za gostovanje Igokei u 10. kolu ABA lige potrebno da njegov tim uloži sav napor kako bi došao do pobede.

RepublikaFoto: sTARSPORT

- Očekuje nas veoma nezgodan protivnik, ekipa koja ima puno talenta i koja u poslednje vreme postiže preko 100 poena po utakmici. Pojačali su se sa nekoliko iskusnih igrača, opasni su i sa spoljnih i sa unutrašnjih pozicija, ali mi moramo da gledamo sebe i sopstvene snage da upotrebimo za dobar rezultat - rekao je Trinkijeri.

Italijanski stručnjak očekuje tešku utakmicu sa puno borbe na obe strane terena.


- Da bismo igrali kako želimo moramo u svakom trenutku da uložimo svu energiju koju imamo - istakao je trener Partizana.

Kapiten Partizana Novica Veličković ističe da je i ova utakmica u Laktašima od velikog značaja.

- Igokea se dobro pojačala, podigla formu i želi da u tom ritmu nastavi i posle pauze. Mi moramo da odigramo čvrsto i pametno kako bismo uveli utakmicu u ritam koji nama odgovara. Podrška sa tribina u Laktašima nam je uvek davala neku dodatnu snagu, a verujem da će zbog važnosti utakmice broj naših navijača u hali biti još veći - zakljucio je Veličković.

Utakmica između Igokee i Partizana igra se u subotu od 17 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading