(VIDEO) Kad Vasilije Micić objasni sta znači igrati za repku! Ostali pocrvene...

Autor:

Sport

03.12.2018

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije, Vasilije Micić se priključio "orlovima" u drugom meču "petog prozora" kvalifikacija za Mundobasket i doprineo trijumfu nad Grcima. On je nakon meča govorio o osećanjima koja ga vežu za dres reprezentacije.

RepublikaFoto: Starsport
Micić neće izdati reprezentaciju

- Ovo je vrlo važna pobeda, bez obzira na to što smo pobedili sa velikom razlikom, odigrali smo odličnu utakmicu. I rezultat u drugoj grupi nam ide na ruku. Ja sam uvek srećan kada igram za reprezentaciju, svaki put se osećam prelepo, obradujem se kao da je prvi put i uvek će tako biti, jer je to neverovatan osećaj i hvala navijačima. Navijači su nas nosili tokom čitave utakmice, sve je bilo sjajno- rekao je Micić

Estonija nije lak protivnik, ali se plejmejker Efesa nada da će iskoristiti prvu meč loptu. Ako bude igrao kao u dosadašnjem delu sezone, nema zime ni za "orlove", ali ni za Turke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading