OBRAČUN DVA BOGDANOVIĆA: Srbin je gazda u Kaliforniji!

Autor:

Sport

02.12.2018

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Sakramento Kingsa uspeli su da savladaju Indijana Pejserse sa 111:110 u jako uzbuljivom meču. Naš reprezentativac Bogdan Bogdanović bio je najbolji pojedinac svog tima sa 20 poena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Obračun dva prezimenjaka poenterski je pripao Hrvatu koji je bio najbolji strelac na čitavom meču, ali je pobeda ostala u Sakramentu. Kingsi su zadržali Indijanu na dva koša u poslednja tri minuta, a Pejsersima je presudio Koli-Štajn zakucavanjem, 16 sekundi pre kraja.

Bogdan Bogdanović je ubacio 20 poena, na drugoj strani prezimenjak je brojao do 27, Hrvat je bio odličan, vođa tima u odsustvu Oladipa, ali su na kraju on i Kolison promašili šut za pobedu.

- Bojan je dobio bitku sa koševima, on je bolji strelac, ja sam više za to da razigram saigrače - našalio se naš Bogi. Bjelica je ugradio 13 poena, 6 skokova u trijumf Kingsa koji počinju turneju u Feniksu u utorak.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading