Novi problemi za Đorđevića, Nedović mora na pauzu

Autor: Sportski žurnal

Sport

04.08.2017

09:10 >> 09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek reprezentacije Srbije Nemanja Nedović vratio se u Beograd kako bi uradio dodatne analize na povređenom ramenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kako prenosi 'Žurnal', igrač Unikahe vratio se u prestonicu posle prijateljskog susreta sa Univerzitetskom selekcijom naše zemlje, a posle pregleda će biti jasno da li će moći da pomogne saigračima na Evropskom prvenstvu.

- Čekaćemo još nekih desetak dana, da vidimo šta će sa Nedovićem da se desi, pa da napravimo sledeću analizu, magnetne rezonance i sve te preglede, da bismo ustanovili nivo povrede. Nije jednostavno - rekao je Aleksandar Đorđević. 


Povreda bivšeg člana Golden Stejt Voriorsa, koju je zaradio na pripremama na Kopaoniku, ispostavila se kao teža, pa nam ostaje da se nadamo da će Nemanja biti spreman za Prvenstvo Evrope koje je na programu od 31. avgusta do 17. septembra. 

Nažalost, ovo nije prvi veliki problem s kojim se selektor olimpijskih i svetskih viceprvaka suočava, pošto je takođe zbog povrede otpao Marko Simonović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading