"ORLOVI" PROTIV PRLJAVE IGRE DOMAĆINA: POCEPAJTE izraelske provokatore!

Autor:

Sport

30.11.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Srbije igraju danas od 13.00 jedan od odlučujućih mečeva u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv selekcije Izraela u Kvuzat Šlomo areni u Tel Avivu. Malo je reći da je termin odigravanja susreta čudan, s obzirom na to da veče pre toga evroligaške obaveze imaju Vasa Micić, Stefan Jović i Vladimir Lučić, pa neće biti na raspolaganju selektoru Aleksandru Đorđeviću jer ne mogu da stignu na meč.

RepublikaFoto: Starsport
Vlade Đurović

Poznati košarkaški stručnjak Vlade Đurović izjavio je da nije slučajnost što su izraelski provokatori stavili matine termin, ali da naši momci moraju da budu na nivou i da u tim okolnostima daju maksimum.

- Sigurno da je namerno stavljeno, ko još igra u to vreme. Mnogo će teško biti, objektivno ćemo igrati u rezervnom sastavu, ali ne potcenjujem naše mlade igrače. Već su pokazali da su borbeni, da imaju samopouzdanje i da mogu da reše neke utakmice u poslednjim sekundama, iako nemaju baš mnogo iskustva - rekao je Đurović i osvrnuo se na prednosti domaćina:

- Taj Izrael nije previše kvalitetna ekipa, ali igraju u terminu koji njima odgovara, na domaćem parketu i pred punom halom!

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaška reprezentacija Srbije

"Orlovi" trenutno zauzimaju treće mesto u L grupi sa skorom 5-3 i pobedom nad direktnim konkurentom Izraelom bi praktično bili na korak do najveće košarkaške smotre 2019. godine u Kini.

Jelovac: Samo pobeda!

Stevan Jelovac (29) biće jedan od najiskusnijih u Saletovoj četi na meču u Izraelu.

- Igramo bez nekoliko standardnih prvotimaca, ali to ne sme biti opravdanje. Moramo da odigramo na visokom nivou i da napravimo dobar rezultat. Dakle, idemo po pobedu - izjavio je igrač Bamberga.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading