Bobi starter, Teo prikovan za klupu: Pobeda Klipersa

Autor:

Sport

29.11.2018

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Finiks Sanse kod kuće rezultatom 115:99 i time zadržali prvu poziciju u zapadnoj konferenciji NBA lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović

Klipersi posle devete uzastopne pobede u Stejpls centru imaju 14 trijumfa i šest poraza, jedan manje od prvih pratilaca Golden Stejt Voriorsa, Denver Nagetsa i Oklahoma Siti Tandera.

Sansi su ostali ubedljivo poslednji sa 4-16.

Ekipa iz Los Anđelesa je kontrolisala rezultat gotovo sve vreme, ali je meč uspela da prelomi tek u finišu treće deonice. Tad je serijom 15:2 otišla na velikih 20 poena prednosti (83:63).

Gosti su pokušavali da se vrate u nastavku, uspeli su da priđu bilo je minus 11 na startu poslednjeg kvartala, ali su domaći mini serijom 4:0 otišli na +15 i kasnije rutinski priveli posao kraju.

 

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Danilo Galinari koji je ubacio 28 poena (7/10 iz igre, 4/4 za tri) i tome dodao 10 skokova i četiri asistencije. Pratio ga je Lu Vilijams sa 20 poena, Tobajas Heris je imao 18 poena i 10 skokova, a isti broj poena ubacio je Montrecl Harel.

Srpski centar Boban Marjanović bio je starter i za nešto više od 19 minuta igre ostvario je dabl dabl učinak sa 12 poena i isto toliko skokova. Miloš Teodosić nije dobio šansu da zaigra.

U redovima ekipe Igora Kokoškova, Devin Buker je ubacio 23 poena, 19 je imao Eli Okobo, a po 15 su dodali Ti Džej Voren i Džoš Džekson.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading