(VIDEO) STEF KARI DOŽIVEO SAOBRAĆAJKU!

Autor:

Sport

27.11.2018

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemali broj košarkaša izgubio je život za volanom. Da ne ređamo sada, ali samo se setimo naših Radivoja Žućka Koraća i Dražena Petrovića. A čarobna igra ispod koševa umalo je u saobraćajnoj nesreći ostala bez trenutno najboljeg plejmejkera Stefa Karija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stef Kari

Vođa Golden Stejt Voriorsa je u petak doživeo ozbiljan sudar na autoputu u Ouklendu (predgrađe San Franciska), i to ni kriv ni dužan, kada je na njegov "porše" naleteo srebrni "leksus" pri punoj brzini nad kojim je vozač iz nekog razloga izgubio kontrolu. Iako snimak deluje zaista zastrašujuće, pošto su automobili potom udarili i u zaštitnu barijeru, Kari je iz kola izašao bez ogrebotine, ali naravno u šoku. Čuveni košarkaš je potom na tviteru napisao da "se treba podsećati da je sve vreme Bog veliki", očigledno se zahvalivši nebesima na tome što je ostao nepovređen.

Stef Kari zbog povrede nije igrao poslednjih osam mečeva za Golden Stej Voriorse, zbog čega ovi imaju problema u poslednje vreme, ali se očekuje da će se vraiti u tim, ako ne za dva dana u Torontu, onda ubrzo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading