POTERAO MALER: Nedović i Raduljica na poštedi

Autor: KSS, B92, Blic.rs

Sport

02.08.2017

11:34 >> 11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Marka Simonovića koji propušta Evropsko prvenstvo, nove glavobolje selektoru Aleksandru Đorđeviću zadaju Nemanja Nedović i Miroslav Raduljica.

RepublikaFoto: Tanjug
Nedović i Raduljica na poštedi

 

Prema prvim informacijama povreda nije teže prirode, ali stučni štab neće rizikovati pa će Nedović propustiti prvi test meč, duel sa Univerzitetskom selekcijom u sredu u Kraljevu.

On je u utorak na treningu radio sa imobobilisanom levom rukom i ramenom, a potvrdio je i da ga dosta boli. Nedović je otišao na detaljnije preglede u Novi Pazar, a iz predostrožnosti je s njim krenuo i centar Miroslav Raduljica, koji je preventivno otišao na pregled koji je potvrdio da je problem sa kolenom posledica umora i da će vrlo brzo moći da nastavi sa treninzima.

Košarkaši Srbije će do 6. avgusta raditi na Kopaoniku, potom se vraćaju u Beograd gde je 11-13. na programu turnir "Trofej Beograda" na kojem će učestvovati još Crna Gora i Grčka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading