NJEGOVE REČI ODZVANJAJU: Legendarni Moka ima poruku za one koji beže od reprezentacije

Autor:

Sport

23.11.2018

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Moka Slavnić je u reprezentaciji ostavio veliki trag! Ispisao je mnoge stranice istorije, a sada je poslao i jasnu poruku igračima koji neće da obuku dres sa državnim grbom.

RepublikaFoto: youtube.com/jovan bosic

- Naravno da postoji velika razlika u entuzijazmu kad je u pitanju državni tim. Tada se nije busalo i udaralo pesnicama u grudi iz zezanja. Ma, jedva smo čekali da dođemo na okupljanje reprezentacije. Srpski košarkaši danas redom otkazuju selektoru. Kažu da ne mogu ovog leta da igraju za Srbiju, jer moraju da rade na sebi. Na sebi da radiš, debilu!? Taj entuzijazam ne može da se gubi proporcionalno s novcem - ističe Moka Slavnić u emisiji "Tada&Sada" na TV "Al Džazira Balkan".

On dodaje da se sport mnogo promenio.

- Sport ima jasan cilj, a to je da propagira neku širu sliku, a ja tvrdim da je danas smešan u odnosu na pre. Ja jesam jugonostalgičar, priznajem, ali to nema veze sa prošlošću. Ne mogu da kažem nešto što nije istina, a istina je da su današnji sportisti bogatiji, ali to nema veze s kvalitetom igre. Generalno, sport nekad i sad – drastična je razlika - zaključio je Slavnić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading