BRUKA I SRAMOTA: Ameri zabranili srpsku zastavu na utakmicama!

Autor:

Sport

20.11.2018

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč između Milvoki Baksa i Denver Nagetsa našeg Nikole Jokića neće ostati upamćen po pobedi domaćih sa 104:98, već po skandalu koji se desio neposredno pred meč.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Naime, Nikola Perić, navijač o kome je reč, tvrdio je da mu je od strane redara izrečeno upozorenje, i to jer je raširio srpsku zastavu. To je obelodanio na Tviteru.

 

 

- Izdato vam je upozorenje vezano za komentare, gestikulacije i/ili ponašanje koje je usmereno ka igračima, trenerima, sudijama i/ili drugim navijačima koje imaju uvredljiv sadržaj i krše kodeks ponašanja na NBA utakmicama. Ovo je prvo i jedino takvo upozorenje koje ćete dobiti. Ako i posle upozorenja nastavite da vređate igrače, trenere, sudije ili protivničke navijače, istog momenta bićete udaljeni iz hale bez refundiranja ulaznice - istakuto je u obaveštenju koje je dobio naš navijač.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Pomenuti Nikola Perić je situaciju dodatno objasnio na Tviteru.

- Iskreno, ostao sam bez teksta jer su mi Baksi i "Fiserv Forum" (Milvokijeva dvorana) uručili ovo upozorenje zbog toga što sam mahao srpskom zastavom za mog sunarodnika Nikolu Jokića, dok je u isto vreme u hali bilo mnogo grčkih barjaka - poručio je rezignirani navijač, koji je očigledno aludirao na to da je Janis Adetokumbo imao veliku podršku tokom meča protiv Denvera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading