POSEBAN MEČ U "PIONIRU": Trinkijeri najavio meč sa Valensijom nabrajanjem legendi oba kluba!

Autor: Tanjug

Sport

20.11.2018

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da je meč protiv Valensije u Evrokupu poseban zbog povezanosti dva kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

- Očekuje nas važna, teška i zanimljiva utakmica protiv kvalitetnog protivnika. Iako se tek drugi put sastajemo, Valensija i mi imamo zajedničku istoriju jer je puno igrača ostavilo dubok trag u oba kluba. Tomašević, Milojević, Perović, Avdalović, Lučić... prema tome, ovaj meč je za oba tima poseban- istakao je Trinkijeri.

Najbolji košarkaš crno-belih Rade Zagorac naglašava da je Valensija verovatno najkvalitetnija u grupi.

- Tamo smo odigrali dosta konkurentan meč. Oni dolaze posle teškog poraza u domaćem prvenstvu i treba očekivati reakciju, posebno jer su sve ekipe veoma motivisane da igraju u atmosferi kakvu mi imamo u "Pioniru". Imali smo dovoljno vremena da se odmorimo i pripremimo. Idemo na pobedu- poručo je Zagorac.

RepublikaFoto: Starsport

Utakmica 8. kola C grupe Evrokupa Partizan - Valensija na programu je ove srede sa početkom u 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

Valensija je prva u grupi sa skorom 5-2, a Partizan peti sa 2-5.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading