CRVENO-BELI IDU PO BREJK!

Autor:

Sport

19.11.2018

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Andori u okviru 8. kola Evrokupa, a ovaj meč Branko Lazić i Ognjen Dobrić vide kao sjajnu priliku za brejk, sa pobedom bi crveno-beli bili na korak od naredne faze.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Kapiten crveno-belih Branko Lazić očekuje tešku utakmicu protiv dobro poznatog protivnika kog su crveno-beli dobili sa 6 razlike u Beogradu.

- Idemo tamo da pružimo jednu dobru partiju, u prethodnom kolu nismo odigrali onako kako se od nas očekuje, idemo tamo da popravimo utisak, da odigramo jednu dobru utakmicu i da zabeležimo pobedu, da li će to biti dovoljno za drugu fazu, videćemo. Očekujem tešku utakmicu s obzirom na to da su ekipa koja voli da trči, očekujem fizički napornu utakmicu, ali smo spremni- rekao je Lazić.

Kontrola tranzicije je ključ u meču protiv Andore, a Ognjen Dobrić smatra da je vreme za brejk.

- Andora je tim koji igra na energiju i vrlo dobro igra na svom terenu, pokušaćemo da odradimo ono što smo planirali na treninzima. Nema pritiska, naravno da bi voleli da napravimo brejk da osiguramo prolaz i pobedimo. Matematički nije dovoljna pobeda za prolaz, ali sledeću igramo kod kuće, bilo bi lakše rekao je Ognjen Dobrić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading