ISPISUJE ISTORIJU: Mesi želi da SRUŠI još jedan rekord i uđe u ANALE!

Autor:

Sport

21.12.2022

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni Argentinac ne planira da stane.

ISPISUJE ISTORIJU: Mesi želi da SRUŠI još jedan rekord i uđe u ANALE!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Fudbaleri Arentine osvojili su novu "boginju", pošto su u nedelju, u velikom finalu, savldali Francusku posle izvođenja penala.

Njazsaslužniji za titulu "Gaučosa" bio je Lionel Mesi, koj jebuspeo da osvoji i taj poslednji veliki trofej koji mu je nedostajao i tako uđe u legendu.

Mnogo je bilo priče oko toga kako je Mesiju ovo poslednje Svetsko prvenstvo, i sam je tako nešto nagoveštavao, ali neki smatraju da to nije istina.

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi sa "boginjom"

Najbolji igrač turnira u Kataru, sudeći po njegovom sunarodniku Horheu Valdanu, ne planira još da kaže zbogom "gaučosima".

- Kada kamere nisu bile uključene, Mesi mi je rekao da će, ako u svom petom pokušaju osvoji titulu prvaka, ostati i na šestom - izjavio je legendarni Valdano.

Naime, legendarni Valdano je rekao da mu je Mesi saopštio da će ponovo igrati na Mundijalu, ukoliko uspe da osvoji titulu u Kataru.

- Rekao mi je da to nije napravio nijedan igrač u istoriji. Odgovorio sam da to nije moguće, a on je rekao - 'ako postanem svetski prvak, igraću za Argentinu i na sledećem prvenstvu - rekao je Valdano.

Inače, Valdano je 1986. osvojio titulu sa Argentinom na prvenstvu u Meksiku.

U slučaju da je sve ovo istina i da Mesi igra za četiri godine u SAD, Kanadi i Meksiku, on bi bio prvi igrač koji je igrao na šest šampionata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading