Slavlje se OTELO KONTROLI: Mesi u elementu, legenda Argentine, ček na DESET MILIONA i MINUT ĆUTANJA u svlačionici! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.12.2022

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

BIlo je burno posle osvojene titule.

Slavlje se OTELO KONTROLI: Mesi u elementu, legenda Argentine, ček na DESET MILIONA i MINUT ĆUTANJA u svlačionici! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Argentine

Fudbalska reprezentacija Argentine osvojila je Svetsko prvenstvo.

U jednom od najboljih finala ikada, "gaučosi" su dugo vodili protiv Francuske sa 2:0, ali je maestralni Kilijan Mbape uspeo da izjednači i uvede meč u produžetke.

Ponovo je Argentina povela golom Lea Mesija, ali je Mbape pogodio za 3:3 i pristupilo se izvođenju jedanaesteraca gde su Koman i Čuameni postali tragičari, a "zlatna boginja" otišla je u ruke čete Lionela Skalonija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

 

Po završetku finala usledilo je burno slavlje u svlačionici Argentine.

Mesi je predvodio Argentince do titule, ali je bio centralna figura i u "trećem poluvremenu". Igrao je sa peharom u ruci, a oko njega se moglo videti puno alkohola i raspoloženi saigrači i članovi stručnog štaba.

Svoje mesto na slavlju našao je i legendarni Serhio Aguero koji se radovao kao da je i on bio na terenu u Kataru.

 

 

Usledio je potom i ples sa čekom od deset miliona dolara koliko dobija osvajač Svetskog prvenstva, a onda jedan malo provokativan, ali jedinstven trenutak.

Golman, Emilijano Martinez, prekinuo je ples uz naglašavanje da sada ide minut ćutanja upućen Kilijanu Mbapeu. Martinez je na taj način nastavio sa provokacijama po kojima će ostati upamćen njegov nastup u Kataru.

 

 

Jedan od članova osoblja je bio toliko srećan da je na glavu skočio u kantu za smeće, a fudbaleri su sve ovo ispratili aplauzima. Aguero je, poput Martineza, iskoristio priliku da isprovocira Francuze, a posebno se rugao igraču Reala Eduardu Kamavingi.

Proslava titule bila je poput finala, nezaboravna i veoma uzbudljiva!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading