NEVEROVATAN GEST NOVAKA ĐOKOVIĆA: Odao počast Siniši Mihajloviću - svi pričaju o ovome! (FOTO)

Autor:

Sport

18.12.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom se pokazalo kolika je veličina Novak Đoković.

NEVEROVATAN GEST NOVAKA ĐOKOVIĆA: Odao počast Siniši Mihajloviću - svi pričaju o ovome! (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen/maxrodriguez11oficial

Novak Đoković i Maksi Rodrigez

Danas se u Kataru, na stadionu Lusail, igra veliko finale Svetskog prvenstva u Kataru, a na terenu će se naći fudbaleri Argentine i Francuske.

Ovaj duel privlači mnogo pažnje, a prisustvovaće mu veliki broj poznatih ličnosti, između ostalog i Novak Đoković, najbollji teniser u istoriji.

Đoković je posle meča za treće mesto prisustvovao prijemu, gde je proćaskao sa Đanijem Infantinom, ali i Juseinom Boltom. Upravo se predsednik FIFA pohvalio da je veče proveo u društvu najboljeg tenisera i najboljeg atletičara svih vremena.


- Bilo je lepo videti Novaka Đokovića i Juseina Bolta posle sinoćne utakmice (za treće mesto). Dva velikana svojih sportova ovde su u Kataru da bi uživali u atmosferi i onome što bi trebalo da bude neverovatno finale Svetskog prvenstva - piše u opisu objave.

Ipak, ono što je odmah privuklo pažnju medija jeste to što je Novakova kragna na košulji bila podignuta, nešto je karakterisalo legendarnog Sinišu Mihajlovića, pa je ovo verovatno način da mu Novak Đoković oda počast.


Podsetimo, Novak je obećao da će stići na finale Mundijala i rekao da će tada gledati Srbiju. Nažalost, Orlovi su takmičenje završili već u grupnoj fazi, ali to nije sprečilo Đokovića da ispuni svoje obećanje.

Danas od 16 sati na stadionu Lusail sastaju se Argentina i Francuska koje se bore za titulu prvaka sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading