VREME JE ZA OSVETU! Brih nas pokopao u Kaljiningradu, sada je kucnuo čas za revanš Švajcarcima!

Autor:

Sport

02.12.2022

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramna odluka se i dalje pamti!

VREME JE ZA OSVETU! Brih nas pokopao u Kaljiningradu, sada je kucnuo čas za revanš Švajcarcima!

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije Mitrović i Vlahović

Večeras, sa početkom u 20 časova, fudbaleri Srbije igraju meč odluke sa selekcijom Švajcarske u direktnom okršaju za plasman u osminu finala Mundijala u Kataru.

Srbiji je, podsetimo, neopohodna pobeda kako bi prestigla Švajcarsku na tabeli, ali i da Kamerun ne napravi vanserijsko iznenađenje i sruši moćni Brazil.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Feliks Brih

Istorija naših duela sa Švajcarskom datira još iz Rusije na Mundijalu 2018. godine. Tada su Đerdan Šaćiri i Granit Džaka doneli Švajcarskoj pobedu, ali je taj duel ostao u senci jezive krađe od strane nemačkog sudije Feliksa Briha.

Pri rezultatu 1:1, sredinom drugog poluvremena, Brih nije dosudio penal nad Aleksandrom Mitrovićem, iako je naš Mitrogol rvačkim zahvatom oboren u kaznenom prostoru.

Sramota koja nikada neće biti zaboravljen, ali u prilika da se večeras sa kamatom osvetimo Švajcarskoj, selekciji koja već godinama igra tzv. antifudbal i vreme je da im sreća konačno okrene leđa.

Napred, Srbija!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading