OBJAVILI BROJ TELEFONA BORJANA KAKO BI GA VREĐALI! Žestok odgovor - vi ste KOMPLEKSAŠI, pokazao sam im TRI PRSTA!

Autor:

Sport

27.11.2022

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Hrvatske ubedljivo je savladala selekciju Kanade sa 4:1 u drugom kolu grupne faze Mundijala u Kataru.

OBJAVILI BROJ TELEFONA BORJANA KAKO BI GA VREĐALI! Žestok odgovor - vi ste KOMPLEKSAŠI, pokazao sam im TRI PRSTA!

Foto: Dražen Ostojić

Milan Borjan

Golman reprezentacije Kanade i Crvene zvezde Milan Borjan oglasio se nakon poraza od Hrvatske.

Republika

On je istakao da su navijači Hrvatske koji su ga vređali obični primitivci i kompleksaši, a pritom, objavljen je i broj telefona Milana Borjana od strane istih provokatora. Tu se vređanje golmana Zvezde nastavilo:

- To pokazuje kakvi su primitivci i ljudi. Sve sam čuo šta su vikali. Neka porade na sebi, imaju frustraciju pa dolaze ovde da se prazne. Hrvatima svakako želim sve najbolje u nastavku. Ovo je veliko iskustvo za nas, žao mi je što smo ovako izgubili. Nema potrebe da me bilo ko štiti. Ta deca nemaju pojma šta je i kako bilo. Pokazao sam tri prsta kao odgovor. Gledam svoje dvorište, primitivci me ne zanimaju. Sada da vam upalim vocap i pokaže sve poruke od traktora. Pogledajte 2056 poziva... To je sve fudbal. Ja sam srećan čovek, imam dobru porodicu i to mi je važno. Moja žena je na udaru svih, kako navijača Partizana tako i ostali. Ljudi su ljubomorni, ali idemo dalje. Podržali su me iz Zvezde i puno hvala na tome. Hrvatski igrači su gospoda, kapa dole za sve - rekao je Borjan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading