BEDNIK! Oglasio se Nejmar i PLJUNUO na Srbiju - za njega mi smo NEPRIJATELJI!

Autor:

Sport

25.11.2022

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema ni stida, a ni sramote!

BEDNIK! Oglasio se Nejmar i PLJUNUO na Srbiju - za njega mi smo NEPRIJATELJI!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Brazila savladali su selekciju Srbije sa 2:0 na startu Mundijala u Kataru.

Zvezda "karioka" Nejmar, zbog povrede je napustio taj duel, a kako sada stvari neće ga biti na terenu do druge faze turnira, naravno, ukoliko Brazil obezbedi mesto u osmini finala.

Republika

Foto: Starsport

Nejmar

Nejmar je dan nakon Srbije napao "orlove", smatrajući da su ga neprijatelji napali i povredili:

- Ponos i ljubav koju osećam noseći ovaj dres ne može da se objasni. Da mi je Bog dao da biram gde ću se roditi, bio bi to Brazil. Ništa mi nije dato na tacni, uvek sam morao da jurim za svojim snovima i životnim ciljevima. Nikada nikome nisam želeo zlo, a pomagao sam onima kojima je to bilo potrebno. Danas je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri i to ponovo na Svetskom prvenstvu. Povređen sam. Boleće, ali sam siguran da ću dobiti šansu da se vratim i učiniću sve da pomognem svojoj zemlji, saigračima i samom sebi. Tako dugo čekanje da bi me neprijatelj olako skrajnuo? Nikada! Ja sam sin svemogućeg Boga i moja vera je beskonačna - napisao je Nejmar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vukojica

25.11.2022 19:11

Ma ti si Stojko na biciklu, balerina, maneken i foliranr

Dragan 1962

25.11.2022 21:18

Foliranti si ti!!!! Sam si sebe povredio,Kada je nas igrač uklizao a ti si mu stao na nogu,da bi se povredio. Dobio si slobodan udarac folirantu jedan. Svaki kontakt si zalega kao da si iz aviona ispao....Nisi čovek definitivno!!!!