DOČEKALI SVOJIH PET MINUTA: Hrvati ISPLJUVALI Srbiju posle poraza od Brazila!

Autor:

Sport

24.11.2022

23:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrlo brzo su susedi zaboravili svoj užasan nastup u prvom kolu Mundijala.

DOČEKALI SVOJIH PET MINUTA: Hrvati ISPLJUVALI Srbiju posle poraza od Brazila!

Foto: Tanjug/AP

reprezentacija Srbije

Fudbaleri Srbije poraženi su sa 2:0 od selekcije Brazila u okviru prvog kola grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Iako je prvi deo odigrala sasvim solidno, Srbija je u nastavku popustila, pa je primila dva gola od reprezentacije koja je naveći favorit za zlato u Kataru.

Foto: Starsport

Vlahović i Mitrović nisu bili na svom nivou

To su, naravno, sa radošću dočekale komšije iz Hrvatske, koje su očigledno vrlo brzo zaborvile lošu igru svojih momaka protiv Maroka, pa su odmah krenuli da napadaju fudbalere Srbije.

- Poražavajuće je kako je odigrala Srbija, očekivao sam puno više. S obzirom na to kako su igrali u kvalifikacijama, s obzirom na to kakve igrače imaju, ali i s obzirom na to kako su najavljivali ovo takmičenje. Oni su došli da budu svetski prvaci. Srbija nije dobro istrčala nijednu kontru, kad god bi osvojili loptu, nisu imali za to dovoljan kvalitet - rekao je stručni konsultant Nenad Bjelica za "HRT".

On je izjavio da je predstava Srbije bila izuzetno razočaravajuća.

- Prekid je za inferiornu ekipu prilika da ugrozi rivala. No Srbija ima dovoljan kvalitet da Brazil ugrozi i kroz igru. Reprezentacije koje nisu ni blizu Srbije napravile su više. Srbija nije bila u prilici da ugrozi Brazil u skoro 100 minuta. Razočaravajuće - dodao je on.

Priliku da dođe do prvih bodova na turniru Srbija će imati u ponedeljak, kada će rival "Orlovima" biti selekcija Kameruna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading