ŠTOPER LIVERPULA OŠTRO: Ma kakav Ramos!

Autor:

Sport

18.11.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pobede Hrvatske nad Španijom u centru pažnje su se našli štoper "vatrenih" Dejan Lovren i kapiren Real Madrida Serhio Ramos. Delovalo je da nema nikakvih čarki sve dok nisu počele uvrede. Sada se u celu priču uključio defanzivac Liverpula Virdžil van Dajk.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Virdžil van Dajk sa Jirgenom Klopom

Jedan od kandidata za prestižnu Zlatnu loptu oduševljava igrama na svim nivoima. Kao osvajač Lige šampiona i Svetskog prvenstva, gde je imao veliki uticaj i pružio odlične partije kao standardni igrač u obe selekcije, jasno je zašto je privukao ogromnu pažnju.

- Iskreno, Ramos više nije najbolji. Jeste dobar i jako ga poštujem zbog svega što je napravio, ali ne igra više odbranu po mom ukusu - kaže Van Dajk za holandski "Telegraf" i dodaje:

- Moj favorit je Rafael Varan. Strašan je defanzivac, mlad i još može da napreduje - istakao je visoki štoper.

Van Dajk takođe veruje da se kod Serhija Ramosa mnogo toga „promenilo u glavi“ od onog duela sa Mohamedom Salahom u finalu prošlosezonske Lige šampiona, kada je Egipćanina povredio rvačkim zahvatom i tako Liverpul desetkovao u ranoj fazi utakmice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading