KAD APLAUZ POSTANE GLAS - Proglašen tim sezone talenata

Autor:

Sport

17.11.2018

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska društvena mreža "Sportifico" proglasila je pobednike drugog po redu "Adidas tima sezone talenata".

RepublikaFoto: ST/D. Kokanović

Nagrade i priznanje su dodeljena na pomoćnom terenu FK Čukarički uz prisustvo predstavnika medija, kompanije "Adidas" i prvotimaca "brđana". 

Ovi dečaci i devojčice su pokazali da se odlično snalaze sa "bubamarom". 

RepublikaFoto: ST/D. Kokanović

"Sportifico" društvena mreža nastavlja da podržava talentovane sportiste sa ciljem da im omogući da se što bolje predstave i na pravi način izgrade svoju karijeru.

Mreža na kojoj je zastupljeno više od 500 klubova iz oko 300 gradova širom sveta dostupna je putem IOS i Android aplikacije.

Tokom mesec i po dana, koliko je trajalo takmičenje, sakupljeno je oko 400.000 aplauza (glasova). Reč je o jedinstvenoj sportskoj reakciji pomoću koje učesnici mogu da izbore mesto u "Adidas" timu sezone. Formacija tima je 4-2-3-1.

RepublikaFoto: ST/D. Kokanović

Idealan tim, u kojem je i šest devojaka, čine: Goran Stojadinović (FK Jednota Šid), Daniela Kuhut (ŽFK Sloga Zemum), Petar Ristić (Brodarac), Sanja Vukobrtović (ŽFK Heroj Polet Beograd), Sanja Savić (Heroj Polet Beograd), Anđela Marković (ŽFK Spartak Sunotica), Aleksandra Grujić (Heroj Polet Beograd), Hakija Račić (FK Zlatar Nova Varoš), braća Nikola i Nenad Krivokapić (Budućnost Podgorica), Jovana Radulović (ŽFK Rad Beograd) dok je trener Dejan Ćosić (FK Jednota Šod).

Prisutnima se obratio Miloš Erić, osnivač društvene mreže i aplilacija Sportifiko.

RepublikaFoto: ST/D. Kokanović

- Takmičenje je bilo izuzetno uzbudljivo o čemu govore i brojke. Iz nedelje u nedelju je raslo interesovanje. Mladi i nedovoljno afirmisani fudbaleri odlično prihvataju našu sportsku društvenu mrežu jer im daje mogućnost da pokažu svoje uspehe i rezultaze na terenu, sportsku biogtafiju i da se povežu sa drugim sportistima u svetu - zaključio je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading