11 MINUTA U BEOGRADU I KRAJ!

Autor:

Sport

16.11.2018

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula poraženi su 6. novembra u Beogradu od Crvene zvezde. Taj meč po dobrom neće pamtiti nijedan igrač "Redsa", ali za Divoka Origija nema kraja loših dana na "Enfildu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Divok Origi

Origi je ove sezone u potpunoj senci konkurencije u Redsima, odigrao je svega 11 minuta za prvi tim i to na nedavnom gostovanju Crvenoj zvezdi na stadionu Rajko Mitić.

Ispred njega u ovom trenutku prednost na poziciji najisturenijeg igrača su Roberto Firmino i Danijel Staridž, tako da prostora jednostavno neće biti.

U Galatasaraju je potpuno drugačija situacija. Lavovi iz Istanbula nakon odlaska Bafetimbija Gomisa u ovom trenutku imaju samo Erena Derdijoka.

RepublikaFoto: Starsport
Crvena zvezda - Liverpul

Liverpul je Origija doveo još na leto 2014. godine iz Lila za 12.630.000 evra, a do sada je odigrao ukupno 77 mečeva u svim takmičenjima i postigao 21 gol, što je znatno ispod očekivanja na Enfildu. Prošle sezone je igrao na pozajmici u Volfzburgu, ali se nije proslavio (šest golova na 34 meča).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading