Crveno-bele čeka pakao!

Autor:

Sport

16.11.2018

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se za nastavak takmičenja u Kupu Srbije. U okviru osmine finala crveno-beli će u sredu, 21. novembra, od 15 časova na svom terenu dočekati ekipu TSC iz Bačke Topole.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Jevtović motivisan pred izazove u Kupu Srbije!

- Iako odmor uvek prija uželeli smo se utakmica tako da jedva čekamo susret u Kupu. Ne poznajemo dobro protivnika, ali naš stručni štab radi odličan posao kada je analiza u pitanju. Pred svaku utakmicu na sastanku nam predoče kvalitete i mane našeg rivala i uveren sam da će nam to i ovog puta mnogo pomoći - rekao je Jevtović.

Krilni napadač se osvrnuo i na to što su mnogi igrači van stroja.

- Nažalost, imamo dosta povređenih igrača, ali isto tako je naš tim dovoljno veliki da ima ko da ih zameni. Lično željno iščekujem meč i vidim ga kao priliku da na terenu dam svoj maksimum, ako zaigram. Želimo da osvojimo duplu krunu, kao što smo to do sada mnogo puta istakli, tako da idemo na pobedu i u ovoj utakmici.


Čak osam utakmica očekuje fudbalere Crvene zvezde do kraja polusezone, poslednji meč odigraće sredinom decembra.
RepublikaFoto: Starsport

- Posle tri slobodna dana mnogo nam znači rad na treninzima, posebno nama koji smo imali manju minutažu, jer dodatno radimo na fizičkoj pripremi. Očekuje nas izuzetno naporan kraj polusezone, paklenih mesec dana je pred nama i zato je izuzetno važno da sada radimo dobro, kako bismo ostvarili što bolje rezultate.


U centru pažnje je i dalje pobeda nad Liverpulom u Ligi šampiona.

- Uvek u Zvezdi ima pritiska, ali to nas dodatno podstiče. Sada posebno svi pričaju o nama i to nas ne opterećuje, uživamo u dobrim rezultatima koje beležimo. Za igrače je najbolje kada imaju veliki broj utakmica. Mi smo već navikli, idemo korak po korak i očekujem da ćemo nastaviti uspešan niz - poručio je Jevtović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading