Uz poštovanje Crnoj Gori ali SRBIJA ŽELI PRVO MESTO!

Autor:

Sport

16.11.2018

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije u subotu od 15 časova igraju protiv Crne Gore, a pred medije u SC Stara Pazova su izašli selektor Mladen Krstajić i zamenik kapitena Nemanja Maić.

RepublikaFoto: Starsport
Mladen Krstajić i Nemanja Matić

Konferencija je počela osvrtom selektora na povrede igrača:

- Od pre par dana kadrovska situacija je ista. Sergej je otpao, Mitrović takođe. Imamo problem sa Kostićem, koji je imao operaciju dva zuba. Fejsa ima problem sa zadnjom ložom. Možda počne danas da trenira. Ima igrača i iz Crne Gore koji će izostati. Ali bez onih kojih nema - mora se!

- Ono što imamo, sa tim raspolažemo, i krećemo u utakmicu. Imali smo i mi problema na prošlom okupljanju sa Matićem i Kolarovim, što su bili veliki hendikepi, ali je ekipa uz veliki karakter uspela da pobedi. Neki kažu da smo prežaljeni bili tada. Osećam da napredujemo iz dana u dan, mladi momci dolaze i uz par iskusnih, očekujem dobru utakmicu. Veliki respekt prema CG i Tumbakoviću, cilj nam je prvo mesto u grupi - izjavio je Krstajić.

RepublikaFoto: Starsport
Mladen Krstajić

Na pitanje novinara: Da li će biti promenjena formacija i šta će biti sa Jovićem? Selektor je odgovorio:

- Najbitnije da veliki broj igrača igra standardno u svojim ekipama i da su tamo nosioci. Mnogo je važno da kao tim izađemo i da taktiku koju spremimo možda promenimo zbog nekog igrača. A možda se pojavimo i u nekom drugačijem sastavu. Imamo kvalitetnih igrača to je najbitnije.

Zamenik kapitena Nemanja Matić, najpre je upitan za poruku na instagramu i kako su saigrači u Mančesteru reagovali na skidanje makovog cveta:

- Što se tiče cveta koji nisam nosio klub mi ništa nije zamerio, moje pravo. Izjavu možete pročitati na instagramu, igrači nisu komentarisali, jasno im je zašto nisam nosio. Što se tiče sutrašnje utakmice, poštujemo reprezentaciju Crne Gore, analizirali smo ih svaki dan. Znamo šta nas očekuje, a svesni smo svojih kvaliteta, najvažnije je da pred našom publikom pobedimo i obezbedimo prvo mesto u grupi. 

- Žao mi je što nisam bio u Podgorici na utakmici. Videli smo da Srbija ne treba da brine za budućnost, ima igrača koji će u narednom periodu preuzeti vođstvo u reprezentaciji. Nadam se punom stadionu i prijateljskoj atmosferi. 

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Matić

Mladen Krstajić je posalo poruku navijačima:

- Crna Gora treba da se oseti sigurno ovde. Nema potrebe pričati o tome, nema potrebe dizati tenzije. Na terenu je sva bilo kako treba u Podgorici, baš kao i van terena. "Đetići" su bezbedni u Beogradu. Borba na terenu i nadam se pobedi.

Ukoliko bude penal šutiraće Tadić rekao je Krstajić. Dok je Matić rekao da zna ko sigurno neće, aludirajući na sebe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading