Murinjo gradi bedem ispred De Hee: Srbin među metama

Autor:

Sport

16.11.2018

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo odlučio je da u januaru dovede adekvatna pojačanje na poziciji štopera i zato je kao glavne mete označio kapitena Atletiko Madrida Dijega Godina i Milana Škrinijara iz Intera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Britanski mediji prenose da bi Godin mogao da dođe na Old Traford za oko 20 miliona evra, cena slovačkog defanzivca iz Intera čak četiri puta viša, ali će Junajted pokušati da iskoristi to što "neroazuri" imaju problema sa finansijskim fer-plejom UEFA.

Na listi želja, pošto nijedan štoper Junajteda nije zadovoljio visoke kriterijume Murinja, su Tobi Aldervireld iz Totenhema i Čelsijev Geri Kejhil, ali i srpski reprezentativac iz Fiorentine Nikola Milenković koga je gledao u Podgorici u susretu Crne Gore i Srbije u Ligi nacija.

Portugalski stručnjak spreman je da potpuno renovira centralni deo odbrane, koja je ove sezone na samo tri meč sačuvala mrežu i pored sjajnog golmana kakava je David De Hea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading