Lovren nastavlja rat sa Ramosom - Špancima poručio: TO SU P**KE OBIČNE

Autor:

Sport

16.11.2018

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Hrvatske Dejan Lovren posle velike pobede nad Španijom rešio je da u svlačionici nastavi "mini rat" sa Serhijom Ramosom, ali nije štedeo ni ostatak Crvene furije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dejan Lovren

Već ranije je Lovren nipodaštavao Serhija Ramosa, koji je na konferenciji pre meča odgovorio da su u pitanju "frustracije ljudi koji žele da dospeju na naslovnu stranu". Očigledno da je defanzivac Liverpula čekao pravu priliku za odgovor i dočekao ju je po završetku meča.

- Pa ti pričaj majstore na konferenciji. Majstoreee. To su pi**e obične. Samo ovo vrijedi, ova tu strana - rekao je Lovren u kameru mobilnog telefona, pokazujući na hrvatski grb na dresu.

Hrvatska i pored pobede još nije obezbedila opstanak u A diviziji, ali to će uspeti ukoliko u nedelju u Engleskoj odigra makar remi uz golove. U slučaju pobede, Hrvatska bi osvojila prvu poziciju u grupi i obezbedila plasman na Fajnal for.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading