Runi se oprostio od reprezentacije: Slično povlačenje poželeo i drugim fudbalerima

Autor:

Sport

16.11.2018

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleski fudbaler Vejn Runi se opostio od dresa sa državnim grbom u prijatelskom meču, Engleska - Amerika 3:0. Posle meča na "Vembliju" 33-godišnji fudbaler je podelio svoje impresije sa medijima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija: Foto

- Biti ponovo na ovom stadionu, pred domaćim navijačima, neverovatan je osećaj. Uživao sam u tim trenucima koje ću zauvek pamtiti - izjavio je 33-godišnji Runi i dodao:

- Znam da je ovo prvi put da se neko na ovakav način oprašta. Nadam se da će za nekoliko godina neki igrači iz sadašnjeg tima doživeti slično veče zbog uspeha koji su u međuvremenu napravili sa reprezentacijom. Mislim da je dobra stvar za FA i celu zemlju da ukazuje čast igračima koji su ostavili traga u državnom timu".

Nekadašnji igrač Evertona i Mančester junajteda, a sada član DC Junajteda, odigrao je 120 utakmica za Englesku i postigao 53 gola čime je postao najbolji strelac u istoriji reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading