TADIĆ PRED CRNU GORU: Neka Mitrović šutira penale, samo da pobedimo!

Autor:

Sport

15.11.2018

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" se spremaju za poslednja dva duele u Ligi nacija i napad na prvo mesto grupe C Lige nacija. Prva na redu je Crna Gora, a vezista naše reprezentacije Dušan Tadić očekuje plasman u polufinale posle meča sa Litvanijom.

RepublikaFoto: DK/ST
Dušan Tadić

- Posle mesec dan opet igramo sa Crnom Gorom. Tamo je bio loš teren, ali smo pokazali da smo bolji. Imaju dobrog selektora i igrače, ali mi smo bolji i to moramo da dokažemo u subotu. Biće daleko bolji teren na "Marakani" nego u Podgorici i očekujem još bolju igriu. Mi smo jači za Matića i Kolarova. Crnogorci neće imati možda i dva najbolja igrača Stefana Savića i Stevana Jovetića i to je svakako hendikep za njih - uveren je Tadić.

Nezaobilazna tema bili su penali...

- Krivo mi je znog dva promašena penala, može i neko drugi, recimo Mitrović da šutira penal, važno je samo da se postigne gol sa bele tačke ako budemo imali jedanaesterac - kaže vezista.

Pobede u poslednja dva meča garantuju mesto u polufinalu, svestan je toga i Tadić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić

- Cilj nam je svakako prvo mesto u Ligi nacija u C diviziji jer to zaslužujemo po kvalitetu i da se posle toga spremimo za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Posle dva meseca igramo na domaćem terenu, nadam se dobroj atmosferi i velikom broju navijača. Teren će sigurno biti dobar i to je jako važno. Igram na svaka tri dana od početka godine tako da se nadam da ćemo dobro odraditi posao u subotu sa Crnom Gorom kako bismo se malo odmorili  - jasan je Tadić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading