MITROVIĆ: Da overimo to prvo mesto!

Autor:

Sport

15.11.2018

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša fudbalska reprezentacija ove subote od 15 časova na stadionu "Rajko Mitić" dočekuju Crnu Goru u petom kolu Lige nacija. Najbolji strelac "orlova" Aleksandar Mitrović očekuje težak meč, ali se i nada pobedi.

RepublikaFoto: DK/ST
Aleksandar Mitrović

- Očekujem tvrdu i čvrstu utakmicu kao u Podgorici i naravno našu pobedu. Najvažnije je da odigramo dobar meč i da overimo to prvo mesto. Nije važno ko će dati gol - istakao je Mitrović.

Kako i sam kaže bitno je da tim igra dobro, a svi znaju šta je hendikep protivniku.

- Ekipa igra dobro ako pojedinci odrađuju svoj posao. Imamo dosta dobrih napadača i uopšte ofanzivnih igrača koji mogu da daju golove i asistiraju i to je dodatni plus za nas. Ekipa uvek izbaci nekog pojedinca, da li ćemo to biti Prijović ili ja videćemo - kaže napadač "orlova".

Naravno, tema je bila i nedavna smena trenera Slaviše Jokanovića sa mesta šefa stručnog štaba Fulama.

- Teška vest i loša za mene jer je on imao veliki uticaj na moju karijeru. Čuli smo se juče i tešili jedan drugoga. Mnogo mi je krivo zbog toga. Mnogo je dao klubu i od ekipe koji se bori za opstanak u Čempionšipu doveo ga do Premijer lige. Ali, takav je posao, ipak verujem da će brzo naći posao. Čitam po novinama da ga traže već neki klubovi. Mnogo mi je krivo zbog njegam ali verujem da za Jokana nema zime, naći će brzo posao - jasan je Mitrović.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

U Crnoj Gori preko medija stvara se uzavrela atmosfera, a i sami igrači gostiju očekuju pozitivan rezultat u Beogradu.

- Verujem u lepu atmosferu, bez incidenata na tribinama. Mi igrači smo tamo lagano šetali po gradu i bili po kagićima bez ijednog problema i incidenta u Podgorici. To što sam najbolji igrač C divizije Lige nacija je beliko dostignuće i motiv da radim i pružam maksimum - kaže napadač Fulama.

Imao je šta da kaže i o saigračima Nemanji Matiću i Aleksandru Kolarovu.

-  Iskusni su, odličnii igrači i mnogo nam znači to što su tu sa nama. Nedostajali su nam u oktobru i sjajno je što će svojim znanjem i iskustvom da nam pomognu sada protiv CG i Litvanije - zaključio je Mitrović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading