"Nemojte da vas iznenadi kada Leonardo obuče crno-beli dres"

Autor:

Sport

14.11.2018

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan nije na najvišem nivou u poslednje dve sezone, sve se to nekako poklapa sa odlaskom Marka Nikolića, ali i sjajnog Brazilca Leonarda koji sada nastupa u Aziji.

RepublikaFoto: Tanjug
Leonardo

Leonardo je sada član Al Vahde, i tamo igra veoma bitnu ulogu u timu i ima daleko bolje finansijske uslove nego što bi mogao da mu ponudi Partizan.

O tome je govorio Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana, ali je istakao i da on ima želju da se jednog dana vrati u dres crno-belih.

- Ima želju da se vrati. U njegovim mislima je trenutno finansijsko obezbeđenje njegove porodice. Ipak, nemojmo se iznenaditi ako se u dogledno vreme on vrati u Partizan - rekao je Vuletić gostujući na Meridijan TV.


Leonardo je jedan od najboljih igrača Partizana u 21. veku, doprineo je duploj kruni pre dve sezone, svakako se radi o jednom od najboljih stranaca u istoriji kluba iz Humske i njegov povratak na mesto uspeha bi odbradovalo "grobare".

Sada je nerealno, kada će biti?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading