Mitrović u Liverpulu? Zašto da ne?!

Autor: Tanjug

Sport

13.11.2018

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleski velikan Liverpul trebalo bi da razmisli o dovođenju srpskog reprezentativca iz Fulama Aleksandra Mitrovića, izjavio je bivši fudbaler "crvenih" Džon Oldridž.

Mitrović na radaru velikana!

Oldridž, koji je u periodu od 1986. do 1989. godine dao 63 gola na 104 utakmice za Liverpul, savetovao je menadžera Jirgena Klopa da ekipu pojača bivšim napadačem Partizana, Anderlehta i Njukasla.

- Impresioniran sam Mitrovićem, visok je, snažan i postiže golove. Daje drugačiji stil i volim takve igrače. Mislim da bi Liverpulu doneo raznolikost i plan B, verujem da bi bio od koristi takav "target" napadač. Neophodno je da se pojača Liverpul u napadu- rekao je Oldridž.

Upravo je Mitroviću zbog navodnog ofsajda poništen sumnjiv gol protiv Liverpula u subotu, što je izazvalo brojne polemike na Ostrvu.


Oldridž smatra i da bi Mitrovićev saigrač Rajan Sesenjon bio pravo pojačanje za Liverpul.

- Robertson je otkrovenje, rešio je problem Liverpula za dugo godina, ali bih voleo da Liverpul obnovi interesovanje za Sesenjona, koji može da igra i ofanzivnije po levoj strani. Tek mu je 18 godina, a skoro ima 100 utakmica kao senior. Znam da ga mnogi klubovi žele- rekao je Olridž.


Fulam je na poslednjem mestu na tabeli Premijer lige sa samo pet bodova iz 12 kola, a Mitrović je dao pet golova od Fulamovih 11.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading