Konte prati fudbal ali se ne vraća: Da li je ovo znak timovima iz Serije A?

Autor:

Sport

12.11.2018

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postaje rutina da treneri po rastanku sa klubom uzmu godinu dana odmora... Ta praksa se nastavlja i u slučaju Antonija Kontea koji je rekao da do juna nećemo imati prilike da ga vidimo na klupi bilo kog kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antonio Konte

- Punim baterije, gledam fudbal i pratim nekoliko svojih kolega - rekao je Konte.

- Da li bih radio u Italiji? Nikad ne reci nikad. Osećam se dobro ovde. Naravno, to ne isključuje mogućnost da odem u inostranstvo. Takav sam tip trenera da je bolje što nisam ništa preuzeo pre juna.

Konte je u Italiji vodio ekipe Barija, Atalante, Sijene i Juventusa. Pošto je dve godine radio kao selektor, preuzeo je engleski Čelsi, u kome je dobio otkaz na kraju prošle sezone.

- Postoji četiri ili pet favorita za osvajanje Lige šampiona i Juventus je jedan od njih. Da li bih voleo da sam ja radio sa Ronaldom? Ne bih pričao o tome. Ponosan sam na igrače koje sam imao u sastavu.

Inače, do skoro se pričalo da bi Konte mogao da preuzme Real Madrid, ali da uprava kraljevskog kluba nije bila spreman da ispuni sve njegove zahteve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading