RANJENI "ORLOVI" - KOLAROV: Mirne duše u penziju

Autor:

Sport

12.11.2018

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Mladen Krstajić saopštio je imena igrača za duele u Ligi nacija protiv Crne Gore i Litvanije, 17. i 20. novembra. Na spisku se nalazi 26 igrača...

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Mladen Krstajić i Aleksandar Kolarov

Selektor Mladen Krstajić je izjavio:

- Korigovacemo spisak. Sergej je prijavio povredu, zadnja loža je u pitanju. Golman Dmitrović je na pregledima - trbušni zid. Fejsa je u Beogradu, izostaje zbog povrede zadnje lože. Kostić ima operaciju zuba, doputovaće u utorak. Videćemo više u narednom periodu. Zvali smo golmana Vasiljevića iz Surdulice i Danijela Aleksića iz Turske. Sergej neće igrati protiv CG, za ostale čekamo izveštaj doktora - počeo je Krstajić.

- Od prve utakmice, svaka je bila bitna i odlučujuća. Sve su bitne, pa i ove dve. Crna Gora će igrati onoliko koliko im dozvolimo. Imamo dobru atmosferu i verujem u to što radimo, a poštujemo CG. Nije mesto za šalu, nećemo se šaliti na utakmicama. Rodić je odigrao kako smo očekivali, Kosti zatvara tu levu stranu u Frankfurtu, ali imamo Kolarova na tom mestu - izjavio je selektor, a potom dodao:

- Radujemo se kad naši napadači igraju dobro. I kad igrači uopste igraju. Zvezda je napravila sjajan rezultat za srpski fudbal. Pavkov sjajno radi, pratimo ga. Dao je dva gola, igraće sve bolje i bolje, jer je dobio samopouzdanje.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Selektor i kapiten

Kapiten reprezentacije Aleksandar Kolarov priču je počeo osvrtom na meč protiv Rumunije:

- Falio je gol u Bukureštu da krunišrmo pobedu, ali ostvarili smo zacrtano. Ali sada je sve u našim rukama i pitamo se za prvo mesto u grupi. Zadovoljan sam. Drago mi je da reprezentacija igra dobro bez mene, mogu u penziju na miru. 

Srbija u subotu od 15 časova igra protiv Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading