Gvardiola zgrabio Sterlinga: NE ŽELI NEJMAROVE POTREZE U SVOJOJ EKIPI

Autor:

Sport

12.11.2018

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata je filozofija Pepa Gvardiole..."Najbolja odbrana je napad. Protivnik bez lopte ne može da napadne". Ipak, Španac od svojih igrača ne želi da oponašaju Nejmara, i da se u njegovom stilu ponašaju prema protivnicima. Želi poštovanje suparnika na terenu.

RepublikaFoto: youtube.com/MrBeanyMan
Pep Gvardiola

To je na svojoj koži posle derbija sa Junajtedom osetio Rahim Sterling, koji je iznervirao Huana Matu koji mu je uputio par grubih reči, a potom je dobio i "ribanje" svog trenera, koji je i na konferenciji za medije objasnio šta mu je zasmetalo u potezima Engleza, koji je tri minuta pred kraj susreta sa svojim saigračima držao loptu, ali po mišljenju nekih stručnjaka preterao u preskakanju lopte.

- On je mlad, osim što ovo nije način kad čuvaš loptu, ovakve stvari treba izbegavati, rekao sam mu šta mislim o tome i sigurno se neće ponoviti - kratko je rekao Gvardiola koji nije želeo da elaborira o tome šta se dogodilo, ali je još jednom pokazao kakva je retkost u svetskom fudbalu.

Taj trenutak možete čuti od 1.15.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading